Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

EPLAS d.o.o. namerava tudi v prihodnje nenehno slediti svetovnim smernicam na področju servisiranja končnih kupcev ter se prilagajati novostim in zahtevam trga. Želimo prispevati k nadaljnjemu uspešnemu razvoju in prodoru računalniškega suporta v Sloveniji ter v svetu. Naše osnovne usmeritve so v razvijanju in izdelavi prototipov kot tudi serijskih izdelkov, ki naročnikom omogočajo hiter, učinkovit in dobičkonosen zagon. Tudi v prihodnje bomo poglabljali tehnološko in poslovno znanje ter se še naprej učili od odjemalcev, saj nameravamo v svoji tržni niši ostati ne samo kot dobavitelj temveč kot partner in svetovalec ter trgu ponuditi visoko kakovostne produkte za masovno uporabnost, nadzorovano širitev tržišča in tržne niše. EPLAS-ov odnos do naročnikov bo še naprej temeljil na dolgoročnosti medsebojnega sodelovanja, ki naročnikom zagotavlja stalne izboljšave in posodabljanja rešitev v skladu z novimi potrebami uporabnikov in novimi tehnologijami.

Vizija

V prihodnosti bi želeli ostati kot zanesljiv partner našim sodelavcem. Želeli bi si vzdrževati našo tradicijo in bili sposobni slediti razvoju trga z kvalitetnimi izdelki. Naše prihodnje želje so tudi razširitev na druga področja, predvsem na področja storitev in prodaje.

Kontakt

Nahajamo se v Industrijski coni Trzin.

EPLAS d.o.o.

Peske 1

1236 Trzin

Slovenija

Naši kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)1 563-72-56

Fax: +386 (0)1 563-72-55

E-mail: info@eplas.si

Image 01

Proizvodnja

Ukvarjamo se s proizvodnjo drobnih elektrotehničnih izdelkov visoke zahtevnostne stopnje za potrebe industrije in trga.

Image 02

Naše kapacitete

Naše kapacitete vključujejo poleg orodjarne tudi ekscentrične stiskalnice, stroje za brizganje plastike ter avtomatisko linijo.

Image 03

Računalniški inžiniring

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju računalniških storitev vam nudimo vse vrste storitev, tudi na domu ali preko spleta.

Image 04

Mehanizacija in avtomatizacija

Z našim kadrom in znanjem smo lahko vnesli izboljšave ter izvedli mehanizacijo v proizvodnje postopke.

Image 05

Storitve

Poleg proizvodnje se podjetje ukvarja tudi z drugimi storitvami, npr. zastopstvo, prodaja, trgovina ter servis.