Zgodovina podjetja

Image 01

Sami začetki

Začetki podjetja EPLAS d.o.o. segajo v leto 1985, ko smo začeli z pričetkom opravljanja obrti in izdelovanjem posameznih delov nekaterih izdelkov, ki jih proizvajamo še danes. Podjetje je bilo ustanovljeno in vpisano v sodni register 15.3.1990. Lastništvo se je skozi leta spreminjalo in je sedaj razdeljeno med pet družbenikov - člane družine.

Podjetje danes

Osnovna usmeritev delovnega področja je opredeljena na proizvodnjo drobnih elektrotehničnih izdelkov visoke zahtevnostne stopnje za potrebe industrije in trga. Poleg glavne dejavnosti se ukvarjamo tudi z računalniško dejavnostjo. Ta sektor se je razvil zaradi lastnih potreb podjetja, tovrstne storitve pa sedaj opravljamo tudi za druga podjetja. Računalniški sektor je v vzponu že kar nekaj let in se kljub temu še vedno razvija, tako kot računalniške smernice.

Kakovost

Za zagotavljanje kakovosti sodelujemo z različnimi inštitucijami (SIQ, Inštitut za kovinske materiale in tehnologije, IJS in druge), kot tudi z nekaterimi fakultetami Univerze v Ljubljani. Za nadaljni razvoj podjetja je ključnega pomena, da smo sposobni zagotavljati kakovost proizvodnje in izdelkov po sistemu ISO 9001/2000. Brez tega si ne predstavljamo proizvodnje izdelkov takšne zahtevnostne stopnje, kot smo si jo zadali, in jo s povpraševanjem po naših izdelkih tudi dosegamo.

Kontakt

Nahajamo se v Industrijski coni Trzin.

EPLAS d.o.o.

Peske 1

1236 Trzin

Slovenija

Naši kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)1 563-72-56

Fax: +386 (0)1 563-72-55

E-mail: info@eplas.si

Image 01

Proizvodnja

Ukvarjamo se s proizvodnjo drobnih elektrotehničnih izdelkov visoke zahtevnostne stopnje za potrebe industrije in trga.

Image 02

Naše kapacitete

Naše kapacitete vključujejo poleg orodjarne tudi ekscentrične stiskalnice, stroje za brizganje plastike ter avtomatisko linijo.

Image 03

Računalniški inžiniring

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju računalniških storitev vam nudimo vse vrste storitev, tudi na domu ali preko spleta.

Image 04

Mehanizacija in avtomatizacija

Z našim kadrom in znanjem smo lahko vnesli izboljšave ter izvedli mehanizacijo v proizvodnje postopke.

Image 05

Storitve

Poleg proizvodnje se podjetje ukvarja tudi z drugimi storitvami, npr. zastopstvo, prodaja, trgovina ter servis.